Catering Content biedt een ruime keuze aan in buffetten met voor elk wat wils. Indien gewenst maken wij uw buffet op maat!. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij brengen zorgvuldig uw wensen in kaart en houden rekening met de grootte van het gezelschap en uw budget.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat u geniet van een voortreffelijke maaltijd, waar met veel aandacht voor detail, ook een stuk beleving bij hoort. Dat komt onder andere tot uiting in de presentatie van onze gerechten, maar ook “live cooking” kan bijdragen aan deze beleving.

 

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op het schoon retour ontvangen van het serviesgoed en bestek.
De prijzen zijn exclusief bezorg/ophaalkosten

Heeft u geen zin in de afwas, dan kunt u die ook aan ons overlaten. Hiervoor brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • Alle schalen € 10,00
  • Huur borden en bestek – schoon retour € 0,25 per couvert
  • Huur borden en bestek – vuil retour € 0,50 per couvert

Wij gaan hierbij uit van 2 couverts per persoon. Tot en met 15 personen leveren wij alles koud aan.

U kunt het aantal personen naar beneden bijstellen tot max. 5 werkdagen vooraf en naar boven tot max. 2 werkdagen vooraf.

 

Koud:

  • Huzarensalade gegarneerd met diverse soorten sla en gevulde eitjes
  • Caesar salade
  • Meloen met Kempenham
  • Tomatensalade met mozzarella
  • Spiegel met vis: verse zalmmousse, gegarneerd met gerookte zalm, roze garnalen en gamba’s, cocktailsaus
  • Stokbrood met kruidenboter

Warm:

  • Stoofvlees Content
  • Varkensfilet met champignons
  • Gegratineerde kriel met paprika en uit

 

Vanaf prijs (min. 10 personen) € 18,50 p.p.

Koude gerechten:

  • Grove aardappelsalade met spekjes en gekookte eieren
  • Tomatensalade met gebakken uien
  • Witte koolsalade met mandarijntjes
  • Spiegel met vis: zalm bonbon, roze garnaaltjes, makreelhapje, cocktailsaus
  • Boerenbrood met roomboter
  • Gevulde eitjes

Warme gerechten:

  • Abdijkip met trappistensaus
  • Varkensfilet met champignonroomsaus
  • Gehaktballetjes tomatensaus
  • Bonne Femme gegratineerd (gebakken aardappeltjes met groenten)
Vanaf prijs (minimaal 10 personen) € 18,00 p.p.

 

Koude gerechten:

  • Huzarensalade gegarneerd met diverse soorten sla en gevulde eitjes
  • Noorse garnalen salade, gegarneerd met gamba’s
  • Verse fruitsalade
  • Rucola salade met diverse soorten tomaatjes en een tuinkruidendressing 
  • Spiegel met gepocheerde zalm, gerookte paling, makreelfilet en Hollandse garnalen
  • Plank met ham uit de Kempen, heksenkaas en groentedippers
  • Cocktailsaus
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Stoofvlees Content
  • Kip picasso
  • Satéschotel met satésaus
  • Gegratineerde aardappeltjes
  • Gebakken rijst met groenten
  • Asperges danoise

 

Vanaf prijs: (min. 10 personen) € 26,70 p.p.

 

Koude gerechten:

  • Huzarensalade gegarneerd met diverse soorten sla en gevulde eitjes
  • Griekse salade met fetakaas
  • Courgette carpaccio met olijfolie
  • Hawaii salade
  • Verse fruitsalade
  • Spiegel met diverse soorten vis: verse hele zalm, garnalen, makreelfilet, gerookte zalm
  • Nieuwe haringrolletjes
  • Cocktailsaus, knoflooksaus
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Satéschotel met satésaus
  • Runderrollade met jus
  • Gebakken rijst met groenten
  • Gebakken krieltjes

 

Vanaf prijs (minimaal 10 personen) € 21,00 p.p.

 

Koude gerechten:

  • Huzarensalade gegarneerd met diverse soorten sla en gevulde eitjes
  • Verse fruitsalade
  • Tomatensalade met ijsbergsla
  • Rode koolsalade met honingdressing en vijgen
  • Spiegel met diverse soorten vis: Verse hele zalm, garnalen, makreelfilet, gerookte zalm
  • Knoflooksaus, cocktailsaus
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Kipragoût met uit en champignons
  • Runderstoofvlees met ui
  • Gebakken rijst met groenten
Vanaf prijs (min. 10 personen) € 17,50 p.p.

Koude gerechten:

  • Huzarensalade gegarneerd met diverse soorten sla en gevulde eitjes
  • Quinoa salade 
  • Verse fruitsalade
  • Witte koolsalade met appel, mandarijn en citroen-yoghurt dressing
  • Spiegel met diverse soorten vis: zalmzijdes, diverse gerookte vis en Noorse garnaaltjes
  • Cocktailsaus
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten:

  • Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus
  • Kip Picasso
  • Gebakken rijst met groenten

 

 

Vanaf prijs (min. 10 personen) € 18,50 p.p.

 

Koud:

  • Huzarensalade
  • Verse zalm
  • Noorse garnaaltjes
  • Asperges met fricandeau
  • Gevulde eitjes
  • Tomaat / komkommer met dressing
  • Verse fruitsalade
  • Stokbrood (+ € 1,50 per stuk)
  • Kruidenboter (+ € 0,50 per persoon)
Vanaf 1 persoon t/m 20 personen € 11,75 p.p.
Vanaf 21 personen t/m 40 personen € 11,25 p.p.
Vanaf 41 personen € 10,50 p.p.

Warm:

  • Boerenkoolstamppot met spekblokjes
  • Hete bliksem met hamblokjes
  • Hutspot
  • Zuurkoolstamppot met ananas

 

  • Rookworst
  • Hachee
  • Gehaktballetjes
  • Hamlapjes
Prijs vanaf (min. 20 personen) € 14,30 p.p.

 

Het menu bestaat uit 3 of 4 gangen. U mag uit onze menukaart het volgende kiezen:

  • Voorgerecht (maximaal 2 verschillende soorten, 1 p.p.)
  • Soep (advies is 1 soort)
  • Hoofdgerecht (vleesgerecht/vleesschotel/visgerecht (maximaal 2 verschillende)
  • Dessert (maximaal 2 verschillende soorten, 1 p.p.)
  • 2 soorten aardappel/pasta/rijstgerechten
  • 2 soorten groenten of salade

Voorgerechten:

  • Garnalencocktail
  • Zalmcocktail
  • Kipcocktail
  • Salade fruit de mer
  • Pallet van gerookte vis
  • Tomaat + mozzarella basilicum, pijnboompitten en pesto mosterd dressing
  • Rundercarpaccio met rucola en oude kaas
  • Meloen met ham uit de kempen
  • Griekse salade met feta en olijven
  • Zalmtartaar met rucola olie en preischeut
  • Tonijn tartaar met mierikswortel

Soepen:

  • Tomatensoep van pomodori met room
  • Feestbouillon
  • Boeren groentesoep met balletjes
  • Kreeftensoep met Hollandse garnalen
  • Soep met trappist
  • Gebonden mosterdsoep
  • Visbouillon met zalm en dille
  • Franse uiensoep met croutons

Hoofdgerechten:

Vleesgerechten:

  • Varkenshaasje
  • Schnitzel met citroen
  • Drumsticks
  • Varkensoester
  • Kipfilet
  • Kalfsoester
  • Beenham
  • Porc steak

Vleesschotels:

  • Zigeunervlees met tomaat, paprika, ui, champignons
  • Rundvleesschotel met trappist en champignons
  • Rundvleesschotel met peperkoek en zuidvruchten
  • Rundvlees stoofschotel met groenten
  • Varkensvlees in zoethoutsaus en uitjes
  • Kip in romige saus met paprika
  • Wildschotel met gedroogde vruchten

Visgerechten:

  • Zalmfilet
  • Gamba’s
  • Pangasiusfilet met katenspek en pesto
  • Zalm teriyaki
  • Visspies met zalm

Sauzen:

  • Champignonroomsaus
  • Stroganoffsaus
  • Kerriesaus
  • Honing-tijmsaus
  • Pestosaus
  • Pepersaus
  • Piri piri saus
  • Rode wijn saus
  • Witte wijn saus
  • Trappistensaus
  • Geitenkaas-basilicumsaus
  • Hollandaise saus

Aardappel/pasta/ rijstgerechten:

  • Gegratineerde aardappelen
  • Gebakken mini kriel
  • Gekookte mini kriel met peterselie
  • Pittig gekruide mini kriel uit de oven
  • Aardappelpuree met roomboter
  • Aardappelpuree met een vleugje kerrie
  • Aardappelpuree met groene kruiden
  • Gebakken rijst met groenten
  • Tagliatelle met knoflook room
  • Wilde rijst met noten
  • Tortelini

Groentegerechten:

  • Parijse worteltjes en erwten
  • Gemengde groente mix (broccoli,wortelschijfjes,bloemkool)
  • Rode kool op grootmoeders wijze
  • Bloemkool met of zonder saus
  • Asperges met gekookt ei, peterselie, ham
  • Spruitjes met gebakken spekjes en ui
  • Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Zuurkool in gerold met katenspek
  • Italiaanse groentemix gegratineerd met room en kaas
  • Groene boontjes met gebakken spekjes en ui
  • Groene groentemix

Salades:

  • Wittekool kerriesalade
  • Ijsberg tomaat komkommer salade met frenchdressing
  • Griekse salade
  • Julienne salade
  • Komkommers in zure dressing
  • Witte kool in yoghurt dressing met manderijntjes

Nagerechten:

  • Bavarois met slagroom diverse smaken
  • Chocolademousse v/d chef (witte of donkere)
  • Romige rijstebrij uit eigen keuken met slagroom
  • Verse fruitsalade met slagroom
  • Speculaasmousse met slagroom en kletskoppen

Nagerecht vanaf 40 pers:

  • Kaasplankje met brie, old Amsterdam, boursin, danish blue
  • Ijs diverse smaken (inclusief bewaarbak)

Het menu wordt in chaving dishes geserveerd inclusief branders.

Onder de 15 personen leveren wij koud aan. De chaving dishes worden dan wel erbij geleverd.

3 Gangen (zonder voorgerecht)

Prijs vanaf (min. 10 personen) € 20,50 p.p.

4 Gangen

Prijs vanaf (min. 10 personen) € 23,50 p.p.

Alleen hoofdgerecht

Prijs vanaf (min. 10 personen) € 15,25 p.p.

 

 

Voor meer informatie kunt u altijd
vrijblijvend contact opnemen!

 

Bel: 040 204 0125

 

info@cateringcontent.nl